O nama

Hiperbarična Komora – Najkraći put do blagostanja organizma

Oxybaric-Centar

O kompaniji

Oxybaric Centar osnovan je 2013. –te godine. Nalazi se na lepom mestu, u naselju Liman, okružen zelenilom i nedaleko od Štranda. Osnova našeg poslovanja usmerena je na uvoz i prodaju oksibaričnih komora, a prirodno je usledilo i posvećivanje pažnje širem podizanju svesti o blagotvornom uticaju i primeni oksibaričnih komora, koje su postale svima dostupne u našim centrima.

Poslovanje

Sve je veći broj centara koji koriste naše komore, i u tom pogledu, poslujemo i izvan granica države. Šireći svoje poslovanje, zasnovano na čvrstim temeljima kvaliteta, poverenja i poslovnosti, sigurno koračamo ka cilju da postanemo lideri u ovoj oblasti.

Mi brinemo o našim korisnicima

Zadovoljni klijenti su najvažnija potvrda naše posvećenosti, stručnosti i kvaliteta naših usluga. Ne prestajemo sa unapređenjem našeg rada, najpre vodeći računa o praćenju najsavremenijih tehničkih postignuća u pogledu opreme koja je na usluzi našim korisnicima.

Vrhunska higijena i zdravstvena bezbednost su podrazumevane kategorije, a stručnost našeg tima kao i ljubav prema poslu, rezultiralo je formiranjem prave velike porodice koju čine naši mnogobrojni klijenti koji nam se sa radošću vraćaju… Ta porodica koja se neprestano širi, poziv je i Vama da iskustvo podelite sa nama i uverite se u blagodeti oksibaričnih tretmana…

Hiperbarična oksigenacija gotovo da ne poznaje starosna ograničenja. Korisnici naših usluga su deca od tri godine i više, pa sve do ljudi u desetoj deceniji života.

Širok je spektar mogućnosti unapređenja opšteg stanja organizma i benefita koje oksibarične komore pružaju, a potvrda toga je upravo činjenica da znatan broj korisnika već u toku, ili nakon prvog tretmana u komori, oseti izvesne promene u stanju svog organizma, koje ga i opredeljuju za ponovni dolazak kod nas…